Cu Chi tunnlarna och vilsna turister

Så här ligger det till nu. Inläggen och bildern har kommit i lite fel ordning men nu blir det hädanefter rätt!
Förhoppningsvis...

Idag blev det en tur till Cu Chi tunnlarna. Häftigt. Trångt, varmt och mörkt.
Gick där nere, 20 meter med det känndes som en evighet, tjejen bakom säger " Sorry if i bump in to your ass but its pretty narrow here" Emm... Ja fast jag vill andå inte ha något bak i arslet, så du kan väl hålla avstånd?!
Som tur var så hittade vi upp och kom ut i den sköna luften, tills någon la världens brakskit. Jag ska inte klaga men det där var inte okej. Tur för honom att han inte gjorde det i tunnlarna, då hade det slutat illa...
Kollade runt lite till, fick se en "dokumentär" om Vietnamkriget, vilket visade sig vara en ren propaganda film. Det gick inte hem hos varken mig eller Martina. Lite för mycket övertygelse och lite för lite fakta.
Ingången till tunnlarna

Fällor som fanns ute i skogen- Boogie trap


På väg ner i tunnlarna, lite klaustrofobisk

Dagen forsatte och det blev att ta bussen till Mui Ne. För en gång skull körde dem på reverced-vietnam style, alltså bussen var tidig. Fick lite smått panik, fick springa med 20 kg packning över huvudgatan medans 40 mopeder åker förbi. Kommer fram svettiga och äckliga, chauffören är sur men vi hann med.
När det sen blir avstigning går alla turiser av, hämtar sin packning och ingen vet vart dem ska. Vi yrar runt som hönor mitt i stan, kollar runt. Det slutar med att 10 tjerer (turister = vi) följer efter 4 killar in i bussen igen. Åker vidare och hamnar ute på landet, eller nja inte landet men kanske en förorten till Mui Ne? Lite svårt att veta med tanke på att det var becksvart.
//Jennifer

Kommentarer
Postat av: Elsie

Jennifer: Så packningen har blivit tung nu. Skulle du inte dumpa lite grejer??? Ni har ju det ändå lite spännande. Åker runt utan att veta vart ni hamnar. Hahaha

2011-04-10 @ 21:05:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0