Tips till resenärer

Vi tänkte dela med oss av lite thaitips!
Vi vet ju hur svårt det kan vara att hitta bra boende och nu har vi ju varit supernöjda  i både Krabi och Phi Phi.

I Krabi bodde vi på J-hotel. Det ligger nära stranden, är fräsht, har både fläkt och AC för 300baht/person&natt (ca 70kr). Det ligger på en tvärgata på huvudgatan.

I Phi Phi Islands bor vi på P.P Insula Hotel, det kostar som sagt lite mer, 600baht/person&natt, men då slipper vi alla äckliga djur, mygg, fuktskador, dåliga toletter osv osv. Sen är det lite dyrare här på Phi Phi.. Här finns AC och man får gratis vatten, hihi. Och det är helt klart värt pengarna.

Och sen angående retauranger och matställen. I början åt vi på de fina restaurangerna där det både kostar mer och smakar mindre. Det var inte förän vi gick till ett sunkigt litet gatukök på huvudgatan i Krabi som vi fick billig mat och riktig WOW-känsla.
Samma sak gör vi här på Phi Phi. Och det känns helt rätt. Så va inte fega för att prova på lokalhaken och de lite risiga ställena, för det är där de KAN laga mat och så slipper du turistpriser.

Sen har vi lite tips på goda saker:
- Banana Pankakes med choklad eller nutella
- Kycklingspett i stånd
- Bananashakes
- All god frukt
- All god thai mat egentligen

Återkommer med mer tips om ni gillar det!

Kommentarer
Postat av: Elsie

Ser gött ut

2011-03-09 @ 17:25:27
Postat av: Mikkelmari

Hi there and nice greetings from Germany. I saw this really good site and thought to sign the guestbook. So keep up the good work - I already added the site to my personal favorites.

2011-05-26 @ 07:49:52
URL: http://mikkelmari.blogetty.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0