Romeo and Ella

Vi är verkligen sämst på att uppdatera oss här, vi vet. Men till vårat försvar så är vi ständigt upptagna. Är det inte stranden så är det Treehouse, är det inte Treehouse så är det någon moppeutflyckt med gänget. Busy, buzy...
Men ska försöka göra en bra update nu då. Okej det är alldeles för mycket så inget kommer komma i ordning men vi börjar med lite avsked.
Häromdagen var det Julia och Joannas (aka. Romeo och Ella) sista dag. Det fick dem smeknamnen av Imam, var lokale, icke engelska talande polare. Riktigt skön människa. Vet inte riktigt hur dem blev just Romeo och Ella men så är det bara och det roliga är att efter ett tag så reagerade dem faktiskt på namnen!
Det var lite strandhäng under dagen och sen en avskedsmiddag på Treehouse vid 18 tiden. Efter käket var det dags för dem att åka. Det blev kramkalas och lite mera kort. Det såg till och med ut som om några av killarna skulle gråta men alla höll sig. Vi samåkte på mopparna upp till Mataram (där killarna bor) och sen blev det bye-bye... På kvällen kollade vi upp på himlen när deras plan skulle lyfta och såg dem där uppe. Alla blev lite nedstämda.Innan avskedet hann vi med en moppetur till Nosa Dua. Ett rikemanns paradis med vit strand och klarblått vatten. Det ligger ungefär 20 min från Kuta med mopparna, innan man kommer in måste man passera en säkerhetsport. SÅ fint är det där. Det blev lite bad först och efter det en volleyboll turnering där vårat lag forlorade med ETT poäng, surt, väldigt surt. Men som det glada gänget vi är så tog vi oss samman och busade i vattnet istället. Hittade lite koraller och gick på krabbjakt dock med dåligt resultat. Middag på Treehouse och utgång på kvällen, som de flesta kvällar ser ut!

Hoppas det var någorlunda bra update för nu ska jag dra till beachen =)

//Jennifer

Kommentarer
Postat av: Elsie

Ja, du e lite seg med att skriva här nu. Men förstår att du är "upptagen" med allt festande. Så ska de va på semestern. Du får väl ha en "vit månad" när du kommer hem så du återhämtar dej ;)

2011-05-15 @ 12:14:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0