The last goodbye

Nu sitter vi här igen på Wiens flygplats. 3 månader senare, mer erfarna, med mer förståelse och framförallt fler minnen som kommer att finnas där för alltid. Vi här gått igenom sjukdommar, naturkatatrofer, militärevakuering och problem. Vi har fått njuta av stränder, god mat och tobleronedrinkar. Mött härliga och intressanta människor på vägen och mycket, mycket mer. Alla har vi ändrats, förhoppningsvis till det bättre och mera avslappnade hållet. Nu väntar Sverige. Undrar vad det har att ge? Det får vi se framöver.

Over and out.

/Jennifer, Sophia & Amanda

Romeo and Ella

Vi är verkligen sämst på att uppdatera oss här, vi vet. Men till vårat försvar så är vi ständigt upptagna. Är det inte stranden så är det Treehouse, är det inte Treehouse så är det någon moppeutflyckt med gänget. Busy, buzy...
Men ska försöka göra en bra update nu då. Okej det är alldeles för mycket så inget kommer komma i ordning men vi börjar med lite avsked.
Häromdagen var det Julia och Joannas (aka. Romeo och Ella) sista dag. Det fick dem smeknamnen av Imam, var lokale, icke engelska talande polare. Riktigt skön människa. Vet inte riktigt hur dem blev just Romeo och Ella men så är det bara och det roliga är att efter ett tag så reagerade dem faktiskt på namnen!
Det var lite strandhäng under dagen och sen en avskedsmiddag på Treehouse vid 18 tiden. Efter käket var det dags för dem att åka. Det blev kramkalas och lite mera kort. Det såg till och med ut som om några av killarna skulle gråta men alla höll sig. Vi samåkte på mopparna upp till Mataram (där killarna bor) och sen blev det bye-bye... På kvällen kollade vi upp på himlen när deras plan skulle lyfta och såg dem där uppe. Alla blev lite nedstämda.Innan avskedet hann vi med en moppetur till Nosa Dua. Ett rikemanns paradis med vit strand och klarblått vatten. Det ligger ungefär 20 min från Kuta med mopparna, innan man kommer in måste man passera en säkerhetsport. SÅ fint är det där. Det blev lite bad först och efter det en volleyboll turnering där vårat lag forlorade med ETT poäng, surt, väldigt surt. Men som det glada gänget vi är så tog vi oss samman och busade i vattnet istället. Hittade lite koraller och gick på krabbjakt dock med dåligt resultat. Middag på Treehouse och utgång på kvällen, som de flesta kvällar ser ut!

Hoppas det var någorlunda bra update för nu ska jag dra till beachen =)

//Jennifer

Surfin'

Idag chillade vi lite pa stranden ett bra tag, alla var ganska slitna efter gardagens festande. Har pa Bali, Kuta, ar det helg varje dag. Vilket vi alla tycker ar bra! Imorgon fyller Soffan och Del (varan lokala polare och surflarare) ar sa da kommer det bli stor fest pa standen, men mera om det i ett annat inlagg for Soffan ska inte fa reda pa allt!
Drog oss lite efter lunch och sen skulle vi plotsligt ha surflektion. Jag, Joanna och Julia var gor taggade. Sa det blev det att satta pa sig en wetsuit (eller en halv iallafall) trana lite pa stranden och senare i, i vattnet. Vi var som barn pa julafton, hade sa grymt kul. Blev nagra skrapsar pa knana nar man slog i botten, en och annan kallsup och en brada i huvudet MEN det var verkligen vart det! Betalade 150000 rupier (tror det heter sa?) for 2 timmars lektion men tva harliga lokalare som inte kunde sa mycket engelska.

Jag och Iman, aka Kapten ErrorJoanna, Julia och jag


Kuta Beach

// Jennifer

BALI!

Nu ar vi antligen pa Bali. Det ar varmt, fint vader, mycket sol och bad och en hel del moppeturer. Traffade pa Joanna och Julia fran Jonkoping pa flygplatsen som vi samakte med och nu bor vi grannar. Tva helt galna och underbart roliga tjejer. Pa stranden dagen efter traffade vi pa ett gang Borasare, lika harliga dem med. Sa nu har det blivit en hel del utflykter tillsammans, bad och sol, en jakla massa arrack-attack och mycket skratt. Det ar anledningen till dalig uppdatering. Sa vi kor lite snabb update:
Vi var pa en moppetur med varierande resultat, 3 av 4 tjejer valte med moppen (ingen fara alla mar bra)
Har varit ivag pa utflyckter till Penang-Penang
Har umgats med lokalbefolkningen pa stranden och suttit i en ring och delat pa arrack. Alla far dricka ut samma glas som passas runt. Valdigt mysigt och ett bra satt att dela.
Mycket sol och bad.
En jakla massa skratt och lite snefylla pa nagra.
Att sammanfatta Bali an sa lange: Helt sjukt jakla roligt och over forvantningarna!

Puss o kram
/ Jennifer

RSS 2.0