Lite utav varje

Det var en ganska lang busstur till Vietnam. Soffan och Amanda tog morgonbussen och jagoch Martina tog em bussen. Inna nvi lamnade Kombodja ville vi se S-21 och The Royal Palace. Bagge tva var valdigt farcinerande fast pa helt olika satt. S-21 var hemskt, jag madde illa av att se allt som hande dar. Det ar en stor del av Kambodjas histora och darfor vart att se och lara sig mer om. Hade ingen aning om att sadana saker kunde handa pa 80-talet! Det ar ju verkligen nutid! Brutalt men verkligt hade jag sammanfattade det.
The Royal Palace var valdigt fint, stort och pakostat. Stora fina tempel, allt blev jatte fint pa kort. Ocksa helt klart vart att se om man ska till Kambodja.
Sen blev det att sitta pa bussen i 6 timmar till Saigon, Vietnam. Turen gick bra men det var lite oroligt nar vi skulle lamna passen och inte fick veta nar vi skulle fa tillbaka dem. Men allt gick bra. Vi behovde inte betala 15$ som dem sa att vi skulle och vi behovde inte heller ta med oss passfoto, for det tog dem dar med en "webbkamera."
Att hitta Amanda och Sophia var desto svarare nar vi kom fram, vi gick at fel hall och visste inte alls vart vi skulle, fragade folk om vagen men fick helt olika svar.
Men nar vi val hittat dem blev det att fracha till sig och dra och kaka pa ett BBQ-stalle. Dar fick vi varan egen grill pa bordet som vi sjalva fick styra over. En mycket mysig kvall.
Idag fyller Amanda 20! Da blir det att gora oss fina och ga ut och fira henne stort. Det ska bli riktigt roligt! Men mer om det i ett annat inlagg.
Puss o kram / Jennifer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0